M Golob
Usnjeni in tekstilni izdelki
,
Apače 245,
2324 Lovrenc na Dr. polju


Zasebna obratovalnica je pričela s svojim poslovanjem leta 1982. V začetku poslovanja je bila njena dejavnost usmerjena izključno na izdelovanje zaščitnih sredstev pri delu iz usnja.

Z leti je bila zaradi znane gospodarske situacije primorana razširiti svojo dejavnost, glede na potrebe trga. Pričela se je proizvodnja vseh vrst zaščitnih sredstev pri delu iz usnja in tekstila, (vse vrste zaščitnih rokavic, delovnih oblek, plaščev, kombinezonov, gamaš, kap, rokavnikov, idr). Proizvodnja zajema tudi drobno usnjeno galanterijo (etuiji za pisala, obeski za ključe, rokovniki, jedilni listi idr.) in sobne ter šolske copate iz usnja in tekstila.Obratovalnica nudi serijsko izdelavo zaščitnih sredstev pri delu in individualno izdelavo raznih izdelkov iz usnja in tekstila.

Ponosni smo, da že od začetka poslovanja sodelujemo z dobrimi in uglednimi podjetji, s katerimi smo skupno prebrodili krizno obdobje našega gospodarstva. Upamo da bo tako tudi v naprej.

Želimo ostati in postati dober poslovni partner, zato neprestano izpopolnjujemo in dopolnjujemo proizvodnjo in skrbimo za kvaliteto in konkurenčnost naših proizvodov.


Kontaktni osebi:
Milka in Marjan Golob


Copyright (c) 2004, by MGolob. Vse pravice pridržane.